V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je namreč dejavna vse od leta 1999. Leta 2009 je diplomirala na Fakulteti za management Koper z zaključnim delom ‘Vloga osebnega bančnika v Sloveniji’. Med visokokvalificirane specialiste jo uvrščajo raznolike izkušnje, visoka izobraženost in specializacija iz financiranja in svetovanja.

Ana Vezovišek že dolgo ni več novo ime, ki se pojavlja v zvezi z osebnim proračunom. V zadnjih letih jo lahko spremljamo prek številnih avtorskih člankov, komentarjev in intervjujev v medijih in pri izvajanju delavnic, seminarjev in predavanj o osebnih financah. Že vrsto let se uspešno uveljavlja kot zaupanja vredna svetovalka, ki se svojim strankam posveča individualno. Zanje izdela osebni načrt financiranja in jih varno, mimo pasti, vodi do realizacije njihovih ciljev. Slovi kot odlična poznavalka bančnega sektorja z razvejano mrežo povezav na celotnem finančnem trgu. Odlikuje pa se tudi po izredno dobrih organizacijskih sposobnostih in komunikacijskih veščinah.

V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

Magistrski študij je zaključila z nalogo z naslovom ‘Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v Republiki Sloveniji’. S tem je svoje znanje še nadgradila in se v celoti posvetila iskanju optimalnih rešitev financiranja svojih strank, prijateljev in znancev. To je tudi glavni razlog, zakaj se je Ana Vezovišek preselila v svet neodvisnega “bančništva”. Neodvisnost ji pomeni ustvarjalnost, samostojnost, združevanje različnih svetov in končno tudi nekaj novega, nekaj drugačnega v finančnem poslovanju, nekaj česar do zdaj v Sloveniji še nismo poznali.

Potrebujete dodatno financiranje večjega projekta oziroma nepremičnine in imate ob tem nešteto vprašanj? Želite vedeti, kje lahko dobite želeni znesek in koliko boste za to plačali? Ali res poznate svoje osebne finance, svoj mesečni proračun? Če samo pomislite, koliko ponudnikov financiranja je na tržišču in koliko različnih informacij je o tem … Kako naj se človek znajde? Tukaj vstopi Ana Vezovišek s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Pomagala vam bo pripraviti individualni načrt financiranja in namesto vas uspešno krmarila mimo finančnih čeri ter poskrbela, da se boste zadolžili varno in z najmanjšimi stroški!