Aktualno

Izobraževalni Zavod Znanje

Organizator

Izobraževalni Zavod Znanje
Telefon
041 604-175
Epošta
info@iz-znanje.si
Spletna stran
http://www.iz-znanje.si

Lokacija

Osnovna šola Louisa Adamiča Grosuplje
QR Code

Datum

01 Feb 2020
Expired!

Ura

9:30 - 15:30

Cena

Kotizacija znaša 69 eur - glej popuste na zvestobo za samoplačnike - 10% za prvo, 12% za drugo, 15% za tretjo (ali več) udeležbo)

Uspešno sodelovanje s starši

Cilji: Udeleženci se seznanijo s pomenom dobrega sodelovanja učiteljev s starši, ustreznega odnosa učitelja ter pomena zdrave samopodobe učitelja za uspešno komuniciranje starši. Poseben poudarek je na sodelovanju s starši mlajše generacije in staršev otrok s posebnimi potrebami. Udeleženci se seznanijo s praktičnimi napotki, kako uspešno reševati najpogostejše težave pri komuniciranju s starši.

Ciljna skupina: učitelj-ice v osnovnih in srednjih šolah, specialni pedagogi, svetovalni delavci in drugi strokovni delavci v VIZ.

Ključne besede: učitelj, učenec, šola, komunikacija, starši, konflikt, sodelovanje

Pogoji: /

Potrdilo o udeležbi, ki ga udeleženec-ka uveljavlja pri napredovanju v nazive na področju VIZ:

  • 0,5 t za udeležbo na enodnevni delavnici – 8 ur.

Obveznosti: Aktivno sodelovanje na seminarju!

Vsebina:

  1. del: Cilji in možnosti komuniciranja s starši – predavanje: mag. Martina Šetina Čož
  2. del: Ustrezen odnos učitelja/vzgojitelja do staršev, pomen zdrave samopodobe učitelja/vzgojitelja za uspeh komuniciranja s starši – delavnica: mag. Martina Šetina Čož
  3. del: Sodelovanje s starši mlajše generacije in starši otrok s posebnimi potrebami – delavnica: mag. Martina Šetina Čož
  4. del: Najpogostejše težave pri komuniciranju s starši – delavnica: Mag. Martina Šetina Čož
  5. del: Sporočanje manj prijetnih sporočil – delavnica: Petra Radujko
  6. del: Kaj storiti, ko nas starši nočejo slišati? Obvladovanje neprimernih napadov staršev – delavnica: Petra Radujko
  7. del: Komunikacija s starši, ki ne upoštevajo avtonomije šole – delavnica: Petra Radujko
  8. del: Praktični primeri uspešnega reševanja konfliktov s starši – delavnica: Petra Radujko

Predavateljici:

Mag. Martina Šetina Čož,

je svetnica VIZ z mednarodnima certifikatoma NLP Mojster Praktik (INLPTA) in ADEC Trainer, predavateljica višje šole za področje poslovnega komuniciranja in predavateljica strokovnih predmetov v srednješolskem programu predšolske vzgoje v Javnem zavodu Cene Štupar Ljubljana, 31 let delovnih izkušenj na različnih delovnih področjih, od tega 24 let na področju vzgoje in izobraževanja, 13 let predavateljskih izkušenj za različne ciljne skupine. Aktivna udeleženka mednarodnih konferenc in posvetov. Priznanje »Kadrovski up 2010« za magistrsko nalogo na temo Dejavniki izgorelosti. Vsakodnevno se s situacijami pedagoških delavcev, s katerimi se srečujejo pedagoški delavci, sooča kot pedagoška vodja v štirih zasebnih vrtcih. Avtorica knjige Posel smo ljudje. Več

 Petra Radujko

 je univerzitetna diplomirana pedagoginja z več kot 15- letnimi delovnimi izkušnjami tako v gospodarstvu kot v šolstvu. Zadnje desetletje dela kot svetovalna delavka ter učiteljica dodatne strokovne pomoči in učne pomoči za učence Rome na osnovni šoli. Bila je mentorica več študentom na praksi. Z lastnim prispevkom je sodelovala na mednarodni konferenci Broaden Horizons – Izkušnje in povezovanje za uspešno vključevanje Romov. Sodelovala je v inovacijskem projektu za izboljšanje pozornosti in koncentracije ter pri izdaji zbirke vaj za izboljšanje pozornosti in koncentracije z naslovom Pozor, koncentrat! Pridobila je evropski ECQA certifikat za mentorja na področju Inovativnega poučevanja. Pripravila in izvedla je številne delavnice in izobraževanja na temo komunikacije, medosebnih odnosov, medvrstniškega nasilja, nasilja v družini ter inovativnega poučevanja. Ima tudi večletne izkušnje na področju organizacije dogodkov in prevajanja. Kot prostovoljka je sodelovala oz. sodeluje z organizacijami kot je Društvo za nenasilno komunikacijo in Društvo Sožitje Obalnih občin.

Kotizacija:

Kotizacija znaša 69 eur in vključuje izvedbo programa seminarja, tiskano gradivo in potrdilo o udeležbi. Udeležencem so brezplačno na voljo tudi prigrizki med odmori, osvežilni napitki in preprosto kosilo.

Popusti:
10% – samoplačniki – prva udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje
12% – samoplačniki – druga udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje
15% – samoplačniki – tretja (in več) udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje

In še namig: Program seminarja smo že večkrat uspešno izvedli za celoten kolektiv šole!  

Koordinatorica: mag. Martina Šetina Čož, 041 604 175, martina.setina-coz@iz-znanje.si


Prijava na dogodek

Moji podatki

Rojstni datum je potreben za izdajo ustreznega potrdila
vpišite številko brez presledka
Prosimo vas, da ste pozorni, da navedete pravilni e-naslov, saj boste potrditev vaše prijave prejeli na e-naslov, naveden v tej prijavi. Če e-naslov ni pravilen, potrditvena e-pošta ne more prispeti do vas.

Zaposlen-a

Udeleženec s prijavo na seminar sprejema splošne pogoje organizatorja in dovoljuje občasno prejemanje aktualnih e-obvestil, ki jih lahko vedno odjavi s povratno elektronsko pošto z zadevo "Odjava od e-obvestil!"

Prijava je dokončana s klikom na gumb "Prijava" in je potrjena s plačilom kotizacije. Potrdilo o sprejemu prijave s dodatnimi informacijami vam bomo poslali na elektronski naslov. Če tega potrdila ne dobite v roku 5 minut, nam to prosim sporočite na info@iz-znanje.si.

ČE POTRDITVENE E-POŠTE NE BOSTE PREJELI, VAS PROSIMO, DA PREVERITE ŠE MED VSILJENO POŠTO.

S potrditvijo prijave dovoljujem, da organizator uporabi moje osebne podatke, navedene v prijavi, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 – UPB1).

Prijavite se na E-novice

Kontakt

Telefon:
01/7861-303, 041/604-175
E-pošta:
info@iz-znanje.si
Naslov:
Ob Grosupeljščici 1b,
1290 Grosuplje
(Dom obrtnikov)

Sledite nam

Copyright2017/Izobraževalni Zavod Znanje

Izdelava spletne strani Digital.si