Izobraževalni zavod Znanje, v sodelovanju z Občino Grosuplje in Območno obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje organizira 5. srečanje podjetnic in poslovnih žensk, ki bo pod naslovom Moč urejene podobe potekalo v četrtek, 4. oktobra 2018 od 9h – 13h v Družbenem domu Grosuplje.

Okvirni program srečanja:

8.30 registracija udeleženk in jutranji klepet ob kavi

9.00 uvodni pozdrav organizatorja: mag. Martina Šetina Čož, IZ Znanje

9.05 glasbena točka: učenci Glasbene šole Lipičnik, enota Grosuplje

9.10 fotoutrinki preteklih srečanj

9.15 pozdravni nagovor: dr. Peter Verlič, župan občine Grosuplje

9.20 predstavitev SPOT – Slovenska poslovna točka: Tadeja Bučar, OZS

9.30 Bojana Košnik Čuk: Kultura oblačenja poslovne ženske


Bojana Košnik Čuk
je mednarodno priznana predavateljica s področja poslovnega bontona, v katerega je vključena tudi kultura oblačenja poslovne ženske. Predstavila nam bo zakonitosti, ki jih mora ženska spoštovati v poslovnem svetu, s poudarkom na novostih in trendih. Možnost vprašanj in diskusije.

10.45 odmor za kavo in mreženje

11.15 Barbara Kolar, dipl. kozmetičarka, Estetika Barbeelen


Barbara Kolar
prihaja iz Šentvida pri Stični, uveljavljena diplomirana kozmetičarka s svojim lastnim kozmetičnim salonom Estetika Barbeeleen na Lavrici. Predstavila nam bo male skrivnosti, s katerimi lahko podjetnica sama poskrbi, da se v svoji koži dobro počuti. Tako si izboljša svojo samopodobo, ki predstavlja pomemben dejavnik za uspeh v poslu. Intervju z gostjo na PlanetTV na voljo tukaj. Praktična predstavitev in možnost vprašanj in diskusije.

12.00 Barbara Franjić & Bojana Šerjak, Zadruga ZOOFA

Barbara Franjić in Bojana Šerjak sta Grosupeljčanki, modni oblikovalki, ki skupaj z ostalimi slovenskimi oblikovalci s področja mode in uporabne umetnosti tvorijo Zadrugo ZOOFA. Vse kreacije v Zadrugi ZOOFA so narejene v majhnih količinah ali so celounikatne, imajo sebi lasten pečat, skozi katerega se sliši pripoved ustvarjalca. Zoofo ustvarjajo oblikovalci z neskončnostjo svojih idej in na drugi strani kupci, ki z ljubeznijo do lepega in modnega našim kreacijam vdahnejo smisel. Več na njihovi spletni strani www.zoofa.si.

12.30 nagradno žrebanje nagrad udeleženk

13.00 zaključek srečanja in neformalno druženje

Lepo vabljena!

Prijava na dogodek:

S prijavo na dogodek soglašam s fotografiranjem dogodka in objavo fotografij dogodka na družbenih omrežjih ter drugih oblikah medijev. Prav tako soglašam, da me organizator obvešča o prihodnjih podobnih dogodkih.


Sponzorji dogodka:

 

Nagrade so prispevali:

Iskrena hvala!