Spoštovane podjetnice in poslovne ženske,

ki ste si želele skupnega druženja na 7. srečanju podjetnic in poslovnih žensk v Grosupljem.

Lep in prijeten je občutek, da ste tradicionalno srečanje podjetnic in poslovnih žensk vzele za svoj dogodek, saj so bila prosta mesta v zelo kratkem času zapolnjena. Naše priprave na ta dogodek pa je žal prekrižala situacija, ki smo si jo najmanj želeli. Glede na poslabšane razmere v Sloveniji, povezane s koronavirusom in predstavljenim načrtom vlade za ukrepanje v 2. valu koronavirusne bolezni, je izvedba dogodka žal onemogočena.

Na osnovi dogovora z Občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje tako letošnje srečanje žal odpade, kar ste verjetno že predvidevale. Vsekakor pa imamo v načrtu, da g. Aljošo Bagolo gostimo v naši sredi ob kakšni drugi priložnosti.

Verjamem, da sprejeto odločitev razumete, za kar se vam najlepše zahvaljujem.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Prijazen pozdrav in ostanite zdravi,

Martina Šetina Čož

——-

Drage podjetnice, drage poslovne ženske,

v veliko veselje mi je, da vas lahko tudi letos povabim na 7. srečanje podjetnic in poslovnih žensk v Grosupljem… Ja, letos je že sedmo! 🙂

Ostajamo optimistični in verjamemo, da bo dogodek izveden kljub trenutnemu stanju, povezanem s Covid19. Z veliko, svetlo in lepo predavalnico v Družbenem domu Grosuplje bomo skupaj poskrbeli za ustrezno varnost.

Kot vsako leto tudi letos v sodelovanju z Občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, s katerima uspešno sodelujemo že vsa leta našega obstoja.

Aljoša Bagola
Letošnje srečanje bo potekalo
pod naslovom

KAKO BITI V REDU

v sredo, 14. 10. 2020 od 9h – 13h
v predavalnici Družbenega doma Grosuplje


Okvirna vsebina:

– razumevanje ozadja delovanja mogočnih tehnologij naše dobe in vpliva na naše počutje
– prepoznavanje vzorcev delovanja, ki vodijo v neučinkovitost, izčrpanost in izgorelost
– strategije za boljše upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in odnosi
– izobraževanje + zabava hkrati

Letošnji gost bo Aljoša Bagola, eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, razglašen za kreativnega direktorja desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti. Njegovo večkrat nagrajeno predavanje “Kako biti v redu” predstavi vplive sodobnih tehnologij na naše obnašanje in razkrije zanimive uvide za boljše upravljanje sodobnih družb, odnosov in počutja.

Okvirni program:
8.30 – 9.00 registracija, jutranja kavica
9.00 – 9.15 uvodni pozdrav, nagovor župana
9.15 – 10.45 predavanje Kako biti v redu – 1.del
10.45 – 11.30 odmor za mreženje
11.30 – 12.15 predavanje Kako biti v redu – 2.del
12.15 – 12.45 priložnost za morebitna vprašanja
12.45 – 13.00 zaključek srečanja z nagradnim žrebanjem
(lepo povabljene, da ga obogatite tudi ve)

Glede na Odlok o omejitvi druženja, povezanega s Covid19, bo udeležba na dogodku omejena, saj je lahko na srečanju lahko prisotnih največ 50 udeleženk.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj pa smo vam z veseljem na voljo.

Hvala in prijazen pozdrav 🙂
Martina Šetina Čož

 

Za pomoč pri organizaciji dogodka se iskreno zahvaljujemo:

Podatek potrebujemo za pripravo ustreznega seznama udeleženk (naslov bivališča, telefon), ki ga je potrebno hraniti 30 dni od izvedbe dogodka z namenom morebitne okužbe s Covid19,
Nagrada ni obvezna!!!

S prijavo na dogodek soglašam z vsemi potrebnimi ukrepi, ki so potrebni za zagotovitev ustrezne varnosti (obvezna maska, razkuževanje rok, ustrezna razdalja, hranjenje osebnih podatkov za čas 1 meseca).

Poleg tega soglašam s fotografiranjem dogodka in objavo fotografij dogodka na družbenih omrežjih ter drugih oblikah medijev.

Prav tako soglašam, da me organizator obvešča o prihodnjih podobnih dogodkih.

Soglašam, da mi organizator obračuna stroške neudeležbe na dogodku v znesku 50 eur, če se dogodka ne bom udeležila, ne da bi o tem pisno obvestila organizatorja vsaj 2 dni pred dogodkom.