Image

Drage podjetnice, drage poslovne ženske,

v veliko veselje mi je, da vas lahko tudi letos povabim na 8. srečanje podjetnic in poslovnih žensk v Grosupljem... Ja, letos je že osmo! 🙂 Kot vsako leto tudi letos v sodelovanju z Občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, s katerima uspešno sodelujemo že vsa leta našega obstoja.

Letošnji gost, dr. Aleksander Šinigoj, je mednarodno priznan predavatelj, ki je predaval že v 22 državah na 4 celinah in ki s svojim primorskim naglasom vedno poskrbi za prijetno razpoloženje z bogato vsebino. Predavanje z naslovom KDAJ, ČE NE ZDAJ?! nas bo spodbudilo k razmišljanju kako premikati svoje meje, kako narediti preboj, povečati motivacijo in samomotivacijo...

Za vse, ki ga ne poznate, vam za občutek prilagam eno izmed njegovih coaching vprašanj, ki jih objavlja, da nas spodbudi k razmišljanju: https://youtu.be/jrTjXj0SONA .

Dogodek bo potekal v torek, 12. oktobra 2021 od 9h do 13h. Izvedba dogodka bo pogojena s trenutnimi veljavnimi ukrepi, a smo optimistični in verjamemo, da dogodek letos bo. Resnično si želim, da bi imele možnost prisluhniti vrhunskemu strokovnjaku, ki ga tudi sama spoštujem in cenim...

Okvirni program:

9.00 - 9.15      - zbiranje in registracija
9.15 - 9.30      - uvodni pozdrav in nagovor župana Občine Grosuplje, dr. Petra Verliča
9.30 - 11.00    - dr. Aleksander Šinigoj: Kdaj, če ne zdaj?! - 1. del predavanja
11.00 - 11.30   - odmor
11.30 - 12.15   - dr. Aleksander Šinigoj: Kdaj, če ne zdaj?! - 2. del predavanja
12.15 - 13.00  - nagradno žrebanje in zaključek srečanja

Če želite prispevati simbolična darila za nagradno žrebanje (le če želite!), jih prinesite s seboj na srečanje in oddate pri registraciji na recepciji. Že vnaprej hvala.

V kolikor pa to ne bo mogoče, načrtujemo izvedbo preko ZOOM-a, kjer bomo poskrbeli za prijetne sproščene klepete po sobah, za dišečo kavico pa boste poskrbele same... Seveda pa bo izvedba alternativne oblike druženja odvisna od vašega interesa. Zavedamo pa se, da to ne more nadomestiti druženja in sproščenega klepeta v živo.

O vrsti izvedbe dogodka vas bomo obvestili v dneh pred izvedbo dogodka.

Spletna prijavnica za prijavo na dogodek

Pri morebitni izvedbi preko ZOOM-a bomo dogodek popestrili tudi s sproščenimi klepeti po sobah.
Dvodnevni izobraževalni dogodek bi potekal v hotelu, program bi zajemal izobraževalni in družabni del oziroma po dogovoru. Dodatne oblike druženja ne bodo brezplačne, pri organizaciji pa si bomo prizadevali za čimbolj ugodno ponudbo.
Že vnaprej iskrena hvala!

S prijavo na dogodek soglašam s fotografiranjem dogodka in objavo fotografij dogodka na družbenih omrežjih ter drugih oblikah medijev. Prav tako soglašam, da me organizator obvešča o prihodnjih podobnih dogodkih.


V imenu celotne ekipe prijazen pozdrav in obilo zdravja,
Martina

Prijava na e-novice
Kontakt

Telefon:
01/7861-303, 041/604-175
E-pošta:
info@iz-znanje.si
Naslov:
Ob Grosupeljščici 1b,
1290 Grosuplje
(Dom obrtnikov)

Sledite nam
Image