Aktualno

Izobraževalni Zavod Znanje

Organizator

Izobraževalni Zavod Znanje
Telefon
041 604-175
Epošta
info@iz-znanje.si
Spletna stran
http://www.iz-znanje.si
Treniutno ni razpisanih terminov. Pošlji povpraševanje.

Lokacija

Dom obrtnikov, Ob Grosupeljščici 1B, SI- 1290 Grosuplje, Slovenija

Datum

01 Jan 2019
Expired!

Ura

Trenutno ni razpisanega termina. Izvaja se le za celoten kolektiv. Posredujte nam povpraševanje za našo ponudbo. Hvala za razumevanje!
1:00

Cena

Kotizacija znaša 79 eur - popust na zvestobo za samoplačnike (10% za prvo, 12% za drugo, 15% za tretjo (ali več) udeležbo)

BONTON – pomemben dejavnik uspešnosti vzgoje in izobraževanja

IZOBRAŽEVALNI ZAVOD ZNANJE, BREZJE PRI GROSUPLJEM 81, 1290 GROSUPLJE

Št. točk: 0,5

Koordinator: mag. Martina Šetina Čož, 041 604 175, martina.setina-coz@iz-znanje.si

Ključne besede:   poslovni bonton, učenci, učitelj, učno okolje, vzgoja, izobraževanje

Ciljna skupina: učitelji, vzgojitelji, svetovalni in drugi strokovni delavci na področju VIZ

Št. ur: 8 ur (strnjeno)

Cilji: Udeleženci z mednarodno priznano predavateljico preverijo in osvežijo pravila bontona, ki veljajo na področju VIZ. V vsebino so zajete vse novosti sodobnega bontona in kulture vedenja. Udeleženci imajo ves čas možnost aktivnega sodelovanja. Poseben poudarek je namenjen analiziranju konkretnih primerov iz prakse.

Obveznosti: Aktivno sodelovanje na seminarju!

Pogoji: /

Opombe: Seminar je primeren za celoten kolektiv!

Vsebina:

Šola kot vzor dobrega vedenja in komunikacije

predavanje: Bojana Košnik

Otroci so naše zrcalo – kultura vedenja do učencev

delavnica: Bojana Košnik

Bonton sodelovanja s starši in sodelavci

delavnica: Bojana Košnik

Pisna komunikacija, elektronska pošta, internet

delavnica: Bojana Košnik

Osebna urejenost, kultura oblačenja pedagoških delavcev

delavnica: Bojana Košnik

Šolske proslave, prireditve, podelitve nagrad…

predavanje: Bojana Košnik

Analiziranje konkretnih realnih situacij

delavnica: Bojana Košnik

Predavateljica:

Bojana Košnik Čuk je mednarodno priznana strokovnjakinja s področja poslovnega bontona. Več kot 20-letne izkušnje poslovnega protokola na najvišjem državnem nivoju, med drugim namestnica vodje Diplomatskega protokola in v.d. vodje Diplomatskega protokola na Ministrstvu za zunanje zadeve RS, vodja Protokola v Službi Vlade RS za evropske zadeve, direktorica za protokol, gostinstvo in turizem Servisa za protokolarne storitve Brdo, vodja Protokola mesta Ljubljana, vodja Službe za protokol Ministrstva za obrambo RS, direktorica in lastnica, predavateljica Bonton, d. o. o. Avtorica knjižne uspešnice 24 ur poslovnega bontona. Dolgoletne predavateljske izkušnje v vrtcih, šolah, podjetjih in drugih ustanovah.

 

Kotizacija:

Kotizacija znaša 79 eur in vključuje izvedbo programa seminarja, gradivo, prigrizke, preprosto kosilo in osvežilne napitke.

Popusti:
10% – samoplačniki – prva udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje
12% – samoplačniki – druga udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje
15% – samoplačniki – tretja (in več) udeležba na razpisanih seminarjih IZ Znanje


 

Za prijave preko Katisa udeleženci prejmejo potrdilo Katisa, ostali enakovredno potrdilo Izobraževalnega zavoda Znanje.

Moji podatki

Potrdilo o udeležbi pošiljamo na domači naslov. Podatek potrebujemo tudi za vodenje ustrezne evidence za Covid19, ki zajema podatek o bivališču in telefonsko številko.
Potrdilo o udeležbi pošiljamo na domači naslov. Podatek potrebujemo tudi za vodenje ustrezne evidence za Covid19, ki zajema podatek o bivališču in telefonsko številko.
Potrdilo o udeležbi pošiljamo na domači naslov. Podatek potrebujemo tudi za vodenje ustrezne evidence za Covid19, ki zajema podatek o bivališču in telefonsko številko.
Rojstni datum je potreben za izdajo verodostojnega potrdila, če se niste prijavili preko kataloga Katis. Če ste se prijavili preko Katisa, ta podatek ni potreben in lahko navedete zgolj 0, če ga ne želite navesti.
Prosimo vas, da vpišite številko brez presledka. Podatek potrebujemo za vodenje ustrezne evidence Covid19 in tudi za lažjo organizacijo.
Prosimo vas, da preverite, ali ste navedli pravilen e-naslov, saj boste potrditev vaše prijave in koristne informacije pred začetkom srečanja prejeli na e-naslov, naveden v tej prijavi. Če e-naslov ni pravilen, e-pošta ne more prispeti do vas.

Zaposlen-a

Pojasnilo pri spletni izvedbi seminarjev: Vso dodatno ponudbo (topli/hladni napitki, prigrizki, kosilo), ki vam jo z veseljem ponudimo pri klasični izvedbi seminarja, vam žal pri spletni izvedbi ne moremo. Strošek te pogostitve je vedno v celoti naše breme in ni vključen v ceno kotizacije, saj nam zadovoljstvo udeležencev resnično veliko pomeni in si tudi na takšen način prizadevamo, da ustvarimo ozračje, da udeleženci z nami preživijo prijeten in sproščen dan. Na osnovi tega kotizacija pri spletni izvedbi ostaja nespremenjena, vsebina razpisanega seminarja pa je vedno v celoti izvedena.

Udeleženec s prijavo na seminar sprejema splošne pogoje organizatorja in dovoljuje občasno prejemanje aktualnih e-obvestil, ki jih lahko vedno odjavi s povratno elektronsko pošto z zadevo "Odjava od e-obvestil!"

Prijava je dokončana s klikom na gumb "Prijava" in je potrjena s plačilom kotizacije. Potrdilo o sprejemu prijave s dodatnimi informacijami vam bomo poslali na elektronski naslov. Če tega potrdila ne dobite v roku 5 minut, nam to prosim sporočite na info@iz-znanje.si.

ČE POTRDITVENE E-POŠTE NE BOSTE PREJELI, VAS PROSIMO, DA PREVERITE ŠE MED VSILJENO POŠTO.

S potrditvijo prijave dovoljujem, da organizator uporabi moje osebne podatke, navedene v prijavi, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 – UPB1).

 

Prijavite se na E-novice

Kontakt

Telefon:
01/7861-303, 041/604-175
E-pošta:
info@iz-znanje.si
Naslov:
Ob Grosupeljščici 1b,
1290 Grosuplje
(Dom obrtnikov)

Sledite nam

Copyright2017/Izobraževalni Zavod Znanje

Izdelava spletne strani Digital.si