Novi pristopi poučevanja na prostem 2023

Drage učiteljice, spoštovani učitelji,

Narava je lahko učinkovito pedagoško okolje in navdih za iskanje znanja. Seminar predstavi metode, ki jih učitelj potrebuje za poučevanje v naravi, obenem pa zmanjša zadržke, ki jih imamo za izvajanje pouka na prostem. Udeleženci se seznanijo tudi z vplivi in pomenom izvajanja dejavnosti na prostem za osebni, socialni in čustveni razvoj otroka. SEMINAR SE IZVAJA V ČUDOVITI NARAVI POD MOGOČNIM ŠPIKOM. Vodita ga izkušeni učiteljici razredne in predmetne stopnje, ki sta se s tega področja izobraževali tudi v tujini.

Program obsega izvedbo delavnic v naravi, na katerih se bodo imeli udeleženci možnost postaviti v vlogo učenca in tako na podlagi izkustvenega učenja ugotoviti, kako bi lahko predlagane aktivnosti uporabili pri pripravi učnega procesa.

Potekalo bo 5. 5. – 6. 5. 2023 v Hotelu Špik 4* v Gozd Martuljku. Razvajalo vas bo čudovito okolje pod mogočnim Špikom ter gostoljubje Hotela Špik. A to še ni vse… Za tiste, ki boste prisotni na obeh seminarjih. smo pripravili številne vsebine, ki vas bodo sprostile ter vas tako v prijetni  družbi okrepile za nove vsakodnevne izzive… In kaj pripravljamo za vas?

OKVIRNI PROGRAM*
* kliknite na naslov, da se vam odpre program, pri čemer si pridružujemo pravico do spremembe programa

Podrobnejša predstavitev:

5. 5. 2023 – Poučevanje na prostem

6. 5. 2023 – Uporaba IKT pri poučevanju na prostem

Program vodita: Polona Kovač in Vanja Guček

DODATNE INFORMACIJE
E: info@iz-znanje.si
T: 041 604 175 (Martina), 051 327 553 (Jože)

SPLETNA PRIJAVNICA

Prid’ te, luštno bo… 🙂