9. srečanje podjetnic in poslovnih žensk – koristne informacije pred začetkom

Drage podjetnice in vse druge poslovne ženske,
ki ste se odločile, da jesensko dopoldne preživimo skupaj…

V nadaljevanju vam pošiljam nekaj koristnih informacij o srečanju, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Občino Grosuplje in OOZ Grosuplje.

Kdaj? Sreda, 12. 10. 2022 ob 9.15. Lepo povabljene, da se v miru namestite, saj se s tem izognemo morebitnim motnjam med izvedbo programa srečanja.

Kje? Predavalnica Družbenega doma v Grosupljem, Taborska c. 1, Grosuplje (zemljevid). V tej stavbi se nahaja tudi Upravna enota Grosuplje.

Registracija? Na registracijskem pultu vas pričakujemo od 8.45 dalje; pridite pravočasno, da se v miru registrirate in popijete jutranjo kavico ob klepetu z ostalimi udeleženkami.

Zaključek? Uradni del bo zaključen predvidoma okrog 13.00.

Možnost parkiranja? V garažni hiši pri Občini Grosuplje (lokacija, cenik)

Okvirni program dogodka:

8.45 – 9.15  – zbiranje in registracija
9.15 –  9.30  – uvodni pozdrav in nagovor župana Občine Grosuplje, dr. Petra Verliča
9.30 – 11.00  – Metka Sporiš & Uroš Čefarin – 1. del predavanja
11.00 – 11.45  – odmor in druženje
11.45 – 12.30  – Metka Sporiš & Uroš Čefarin – 2. del predavanja
12.30 – 13.00  – nagradno žrebanje in zaključek srečanja

Darila za nagradno žrebanje: Če želite prispevati simbolično darilo za nagradno žrebanje (le če želite!), jih prinesite s seboj na srečanje in oddajte asistentki pri registraciji na recepciji. Vesela pa bom, če me o tem pred dogodkom samo obvestite. Že vnaprej hvala.

Obvezna oprema?: POSLOVNE VIZITKE – za namene nagradnega žrebanja, ki bo ob koncu srečanja vas prosimo, da eno svojo vizitko odložite pri registraciji na recepciji. V kolikor je nimate, se ne obremenjujte. Izpolnili jo boste ob registraciji in tako enakovredno sodelovali v nagradnem žrebanju. Seveda pa jo lahko naredite same – ni pomemben njen izgled, pomembni so podatki na njej…

In še prošnja: V kolikor imate na dan srečanja obveznosti, ki jih prej niste načrtovali in se zato srečanja ne boste mogli udeležiti, vas zaradi organizacije lepo prosim, da nas o tem obvestite, za kar se vam najlepše zahvaljujem. Seveda si želimo, da bi bilo tega čimmanj…

Za morebitna dodatna vprašanja smo z veseljem na voljo.

Prijazen pozdrav v imenu celotne ekipe in kmalu nasvidenje… 🙂
Martina Šetina Čož

 

Za pomoč pri izvedbi dogodka se iskreno zahvaljujemo: