Predstavitev predavateljev

dr. Karla Oblak, LL.M

je doktorica znanosti z doktoratom na področju vedenjske ekonomije, magistrica prava in raziskovalka. 15 let deluje tudi kot učiteljica joge (600 RYT in Yoga Sport Science coach), trenerka (FZS, ITU) in coachinja s holističnim pogledom na človeka. V praksi raziskuje vpliv gibalnih in dihalnih tehnik na posameznika. Predava na Ekonomski fakulteti UL in Visokošolskem zavodu Effectus v Zagrebu, je strokovna sodelavka Zavoda fizioterapevtika. S svojim strokovnim znanjem želi ljudem pokazati načine s katerimi lahko polno zaživijo na fizični in mentalni ravni. Organizira vikend delavnice in seminarje na temo zdravega načina življenja, motivacije, stresa in soočanja s stresom.

mag. Martina Šetina Čož

je magistrica znanosti s področja kadrovskega managementa, univ. dipl. sociologinja, ekonomistka in tudi vzgojiteljica predšolskih otrok. Mednarodnimi certifikati: NLP Praktik, NLP Mojster Praktik (INLPTA), ADEC Trainer (Adult Education in Company), Manager delovne sreče, Usposobljen promotor zdravja na delovnem mestu. 34 let delovnih izkušenj na različnih delovnih področjih, (27 let vzgoja in izobraževanje), svetnica VIZ. Organizatorica številnih izobraževalnih dogodkov. Predavateljica višje šole za področje poslovnega komuniciranja in tudi predavateljica na srednješolskih programih v okviru Javnega zavoda Cene Štupar – CILJ v Ljubljani, kjer je nosilka predmetov Reševanje konfliktov, Veščine sporazumevanja, Sociologija, Kurikulum oddelka v vrtcu in Predšolska pedagogika. S svojim delovanjem želi različnim ciljnim skupinam približati pomen ustrezne komunikacije za boljše medosebne odnose, večji uspeh na poslovnem in zasebnem področju, manj stresa, bolj polnega in osrečujočega življenja. Priznanje »Kadrovski up 2010« za magistrsko nalogo na temo Dejavniki izgorelosti in priznanje Zavoda RS za šolstvo.

Monika Smrtnik

je maserka, terapevtka in svetovalka za kakovostno življenje. Več kot 5 let delovnih izkušenj, več kot 1250 zadovoljnih strank. 14 vrst masaž in tehnik za izboljšanje počutja in motorike telesa, ki jih prilagodi potrebam in željam strank. Izobraževala se je na Higeji in Steiner Academy v Londonu. Trenutno je v procesu pridobivanja certifikata za prehransko svetovalko, v njenem načrtu je Bownova terapija. Njen življenjski cilj je živeti polno življenje, da se vsak dan razvija v srečnejšo, bolj zdravo, zadovoljno in uspešno osebo. In to želi pomagati tudi drugim. Več: https://alternativnicenterarmoni.si/o-meni/ .

Nal Dobnikar, mag.

je magister kineziologije, specialist za rekreativne vadbe in kondicijske priprave, licenciran teniški trener, nekdanji športnik (rokomet, košarka, tenis), ki je tudi sam izkusil nekaj športnih poškodb, zato se je usmeril v zdravljenje le teh s specifično usmerjenimi vadbami po poškodbah. Praktične izkušnje si je nabiral v športno-rehabilitacijski kliniki Isokinetic v Londonu. Strokovnjak na področju kondicijske priprave ter rehabilitacije športnikov in rekreativcev, ki med drugim skrbi za perspektivne mlade teniške igralce in igralke, vodi skupinske vadbe odraslih ter starejših… Zagovarja individualno obravnavo in strokoven program, s katerima v najkrajšem možnem času vrnili v rekreativni ali profesionalni šport. Delo opravlja z velikim veseljem in strastjo, da ljudje ne bi bili obremenjeni z bolečinami in poškodbami, s tem pa bolj zadovoljni in uspešni v življenju.

Katja Brlan Vozelj

je kozmetičarka in diplomirana medicinska sestra. Od leta 2018 je tudi lastnica svojega kozmetičnega salona Studio KaBella v Grosupljem. Kozmetika je njeno poslanstvo, ki ga opravlja z neizmernim veseljem, kar se čuti tudi v kakovosti njenih storitev. Več o njenem delu: www.kabella.si.