Drage podjetnice in vse druge poslovne ženske,
ki ste se odločile, da četrtkovo dopoldne, 3. oktobra 2019, preživimo skupaj…

V nadaljevanju vam pošiljam nekaj koristnih informacij o tem dogodku:

Kdaj? Četrtek, 3.10.2019.

Kje? Dvorana Družbenega doma v Grosupljem, Taborska c. 1, Grosuplje (zemljevid). V tej stavbi se nahaja tudi Upravna enota Grosuplje.

Registracija? Na registracijskem pultu vas pričakujemo od 8.30 dalje; pridite pravočasno, da se v miru registrirate in popijete jutranjo kavico ob klepetu z ostalimi udeleženkami.

Kdaj začnemo? Točno ob 9.00. Lepo povabljene, da se v miru namestite, saj se s tem izognemo morebitnim motnjam med izvedbo programa srečanja.

Zaključek? Uradni del bo zaključen predvidoma okrog 13.00, seveda pa je v nadaljevanju še priložnost za neformalno druženje.

Parkiranje? Zaradi gradnje nove parkirne hiše je trenutno zelo oteženo parkiranje v Grosupljem, zato vam predlagamo, da v čim večji meri uporabljate javni prevoz ali pridete peš. Parkirna mesta so sicer pri Sparu, Hoferju, Mercatorju, a so praviloma namenjena kupcem.

Program dogodka: tukaj

Obvezna oprema: VIZITKE – za eno vizitko vas prosimo, da nam jo izročite ob registraciji za namene nagradnega žrebanja, ki bo ob koncu srečanja. V kolikor jo še nimate, jo boste izpolnili ob registraciji, da boste lahko enakovredno sodelovali v nagradnem žrebanju. Seveda pa jo lahko naredite same, da bo mreženje čimbolj učinkovito – ni pomemben njen izgled, pomembni so podatki na njej…

In še prošnja: V kolikor imate na dan srečanja obveznosti, ki jih prej niste načrtovali in se zato srečanja ne bi mogli udeležiti, vas zaradi organizacije lepo prosim, da nas o tem obvestite, za kar se vam najlepše zahvaljujem. Seveda si želimo, da bi bilo tega čimmanj…

Za morebitna dodatna vprašanja smo z veseljem na voljo.

Prijazen pozdrav v imenu celotne ekipe in kmalu nasvidenje… 🙂

Martina Šetina Čož