Koristne informacije pred začetkom

Drage podjetnice in vse druge poslovne ženske,
ki ste se odločile, da sredino dopoldne, 14. oktobra 2020, preživimo skupaj… 🙂

V nadaljevanju vam pošiljam nekaj koristnih informacij o tem dogodku:

Kdaj? Sreda, 14.10.2020.

Kje? Dvorana Družbenega doma v Grosupljem, Taborska c. 1, Grosuplje (zemljevid). V tej stavbi se nahaja tudi Upravna enota Grosuplje.

Registracija? Na registracijskem pultu vas pričakujemo od 8.30 dalje; pridite pravočasno, da se v miru registrirate in popijete jutranjo kavico ob klepetu z ostalimi udeleženkami.

Kdaj začnemo? Točno ob 9.00. Lepo povabljene, da se v miru namestite, saj se s tem izognemo morebitnim motnjam med izvedbo programa srečanja.

Zaključek? Uradni del bo zaključen predvidoma okrog 13.00.

Parkiranje? Vašega jeklenega konjička lahko parkirate v novi parkirni hiši (0,80 eur/uro) oziroma uporabite javni prevoz ali pridete peš. Parkirna mesta so sicer tudi pri Sparu, Hoferju, Mercatorju, a so praviloma namenjena kupcem.

Program dogodka: tukaj

Obvezna oprema:
VIZITKE – za eno vizitko vas prosimo, da nam jo izročite ob registraciji za namene nagradnega žrebanja, ki bo ob koncu srečanja. V kolikor jo še nimate, jo boste izpolnili ob registraciji, da boste lahko enakovredno sodelovali v nagradnem žrebanju. Seveda pa jo lahko naredite same, da bo mreženje čimbolj učinkovito – ni pomemben njen izgled, pomembni so podatki na njej…
ZAŠČITNA MASKA – s skupnimi močmi bomo vsaka na svoj način poskrbeli za čim večjo varnost, zato vas vabim, da na srečanju nosite zaščitno masko.
OBILO DOBRE VOLJE – s katero bomo okužile druga drugo.

In še prošnja: V kolikor bi imeli na dan srečanja morebitne znake, ki bi kazali sum na okužbo s Covid19, vas prosim, da se srečanja ne udeležite. Prav tako vas prosimo, da nas pravočasno obvestite, če imate morda na dan srečanja obveznosti, ki jih prej niste načrtovali in se zato srečanja ne bi mogli udeležiti. Seveda si želimo, da bi bilo tega čimmanj…

Za morebitna dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Prijazen pozdrav v imenu celotne ekipe in kmalu nasvidenje… 🙂

Martina Šetina Čož