Magdalena Fabčič

Magdalena Fabčič: Ženska srednjih let v poslovnem svetu

Kratka vsebina predavanja:
Srednja leta prinašajo pomembne življenjske prelomnice, pri ženskah pa so neizbežno povezana še s hormonskimi spremembami. Predavateljica bo razbijala mite o menopavzi in se naučile praktičnih naravnih rešitev za obvladovanje izzivov hormonskih sprememb in ohranjanje vitalnosti ženske duše in telesa.

Predstavitev predavateljice:
Magdalena Fabčič je izkušena svetovalka za izzive srednjih let, ki pomaga posameznicam in organizacijam ohranjati polno angažiranost ter zmanjšati vpliv hormonskih težav menopavze na uspešnost in odnose na delovnem mestu ter na kvaliteto življenja.

Je univ. dipl. biologinja z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji, coach po ACTP in poslovni coach (Glotta Nova) ter moderatorka (DMS).

Udeležila se je Menopavzne šole (Slov. menopavzno društvo pri SZD), programov »Znanje za zdravje delavcev« (NIJZ) in »Kako z boljšo organizacijo dela in boljšim vodenjem do varnega in zdravega delovnega okolja« (MDDSZ) ter 7. Mednarodnega simpozija o zdravem življenjskem slogu (RC IKTS).

Svoje  lastne izkušnje povezuje z izsledki moderne znanosti ter tradicionalnimi znanji. Predava in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualni in skupinski coaching. V delovnih organizacijah vodi programe podpore zaposlenim ženskam, ozaveščanja vseh zaposlenih in izobraževanja managementa o preprečevanju posledic menopavznih težav.

Pravi, da je  našla svoje poslanstvo (ali pa je ono našlo njo): Pomagati pogumnim ženskam po 40-tem, da odkrijejo svojo notranjo modrost in poiščejo ravnotežje v življenju. Da poskrbijo zase, spet najdejo strast in veselje ter se posvetijo stvarem, ki so jim pomembne.

Želi pomagati ženskam, ki se spopadajo s težavami zaradi hormonskega neravnovesja, da spet vzamejo življenje v svoje roke in ga zaživijo v vsej polnosti. Z njimi želi deliti svoje znanje o naravnih rešitvah, predvsem pa hoče to tako naravno, neizogibno transformacijo detabuizirati.

Njen moto je: Naučite se reševati izzive srednjih let, ker najboljše je šele pred vami.

Več pa na Pogumna.si  ali na LinkedIn profilu: linkedin.com/in/magdalenafabcic.