Obvestilo – Tehnike sproščanja in Brain Gym za zmanjšanje stresa otrok – 17.10.2020

Spoštovane udeleženke seminarja Tehnike sproščanja in Brain Gym za zmanjšanje stresa otrok,

žal se je zgodila situacija, ki smo si jo najmanj želeli. Glede na poslabšane razmere v Sloveniji, povezane s koronavirusom in načrtom vlade za ukrepanje v 2. valu koronavirusne bolezni, je žal onemogočena izvedba seminarja »v živo« v Grosupljem.

Na osnovi tega vas obveščam, da bomo seminar kljub temu izvedli »v živo«, v soboto, 17. 10. 2020 od 9h -15h, a v online obliki preko programa ZOOM.

Če si katera izmed vas ne želi izvedbe seminarja preko ZOOM-a, vas vabim, da nam to sporočite (če nam tega še niste sporočili), saj imate možnost:

  • da svojo prijavo prenesete na drug termin izvedbe tega seminarja, ki je predviden 10. 4. 2021 ali
  • da prekličete svojo prijavo na naš seminar.

To preprosto naredite tako, da nam vašo odločitev sporočite z odgovorom na to e-pošto, vendar samo še danes, tj. 9. 10. 2020. 

V prvi vrsti si želimo, da ste zadovoljni vi, zato vam z veseljem ponudimo možnost izbire. V kolikor vašega odgovora ne prejmemo 9. 10. 2020,  bomo razumeli, da si želite ostati z nami v online izvedbi preko ZOOM-a.

Vse udeleženke, ki boste ostale z nami v online izvedbi preko ZOOM-a, lahko v dneh pred terminom seminarja pričakujete še nekaj naših koristnih informacij pred začetkom.

Za morebitna dodatna vprašanja pa smo vam z veseljem na voljo.

Hvala za vaše razumevanje in ostanite zdravi.

Prijazen pozdrav,
Martina Šetina Čož