Novi pristopi poučevanja na prostem – Hotel Kompas Kranjska Gora, 17. 5. – 18. 5. 2024 – spletna prijavnica

Za prijave preko Katisa udeleženci prejmejo potrdilo Katisa, ostali enakovredno potrdilo Izobraževalnega zavoda Znanje.

Moji podatki

Rojstni datum je potreben za izdajo verodostojnega potrdila, če se niste prijavili preko kataloga Katis. Če ste se prijavili preko Katisa, ta podatek ni potreben in lahko navedete zgolj 0, če ga ne želite navesti.
Prosimo vas, da PREVERITE, ali ste navedli PRAVILEN e-naslov, saj boste potrditev vaše prijave in koristne informacije pred začetkom srečanja prejeli na e-naslov, naveden v tej prijavi. Če e-naslov ni pravilen, e-pošta ne more prispeti do vas.
Prosimo vas, da vpišite številko brez presledka. Podatek potrebujemo za lažjo organizacijo izobraževanja.

Zaposlen-a

ČE STE UČITELJ-ICA, OBVEZNO NAVEDITE, KATERI PREDMET POUČUJETE!
Samoplačnikom predlagamo, da se z vodstvom dogovorijo za prijavo s soglasjem ravnatelja kljub temu, da bodo samoplačniki. S tem bodo upravičeni do subvencionirane kotizacije.
Nočitev z zajtrkom v znaša 68 eur. Doplačilo za enoposteljno sobo 20 eur. Doplačilo za polpenzion 22 eur. Več info o hotelu: https://www.hit-alpinea.si/sl/nastanitve/hotel-kompas/
Popusti za samoplačnike: 10% popust na ceno kotizacije za prvo udeležbo na naših razpisanih seminarjih, 12% za drugo udeležbo in 15% popust za tretjo (ali več) udeležbo na naših razpisanih seminarjih.

Udeleženec s prijavo na seminar sprejema splošne pogoje organizatorja in dovoljuje občasno prejemanje aktualnih e-obvestil, ki jih lahko vedno odjavi s povratno elektronsko pošto z zadevo "Odjava od e-obvestil!"

Prijava je dokončana s klikom na gumb "Prijava" in je potrjena s plačilom kotizacije za samoplačnike (predračun bodo prejeli po e-pošti) oziroma naročilnico ustanove. Plačano kotizacijo vrnemo v primeru bolezni ob predložitvi potrdila osebnega zdravnika. Potrdilo o sprejemu prijave s dodatnimi informacijami vam bomo poslali na elektronski naslov. Če tega potrdila ne dobite v roku 5 minut, nam to prosim sporočite na info@iz-znanje.si.

ČE POTRDITVENE E-POŠTE NE BOSTE PREJELI, VAS PROSIMO, DA PREVERITE ŠE MED VSILJENO POŠTO.

S potrditvijo prijave dovoljujem, da organizator uporabi moje osebne podatke, navedene v prijavi, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 – UPB1).