9. srečanje podjetnic/poslovnih žensk 2022

Drage podjetnice, drage poslovne ženske,

v veliko veselje mi je, da vas lahko tudi letos povabim na 9. srečanje podjetnic in poslovnih žensk v Grosupljem… Ja, letos je že deveto! 🙂

Kot vsako leto, tudi letos, v sodelovanju z Občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, s katerima uspešno sodelujemo že vsa leta srečanj.

 

Letošnje srečanje bo potekalo pod naslovom

OD IDEJE DO BIZNISA

v sredo, 12. oktobra 2022 od 9.15 – 13h
v predavalnici Družbenega doma Grosuplje

Letošnja gosta bosta  uspešna podjetnika Metka Sporiš in Uroš Čafarin iz Škofje Loke,  ki sta uspela z blagovno znamko Sanjski šopek, Verjamem, da bosta marsikateri izmed vas navdih za napredek na poslovni poti.

Metka Sporiš, dipl. ing. agr. in hort. je bila 6 let zaposlena kot vzgojiteljica, 10 let v floristiki, od tega profesionalno 3 leta. Zanjo pravijo, da ni cvetličarka ampak umetnica. Tudi sama se ne bi opisala kot cvetličarka, ampak ustvarjalko, ki neizmerno uživa v kreiranju s cvetjem in v hobiju, ki je prerasel v biznis.

Uroš Čefarin, elektronik, specializiran za industrijsko avtomatizacijo. Sedaj že dve leti zagret marketinger, programer spletnih strani in direktor podjetja U WISH d.o.o. z blagovno znamko Sanjski šopek.

 

Okvirna vsebina:

Nekateri načrtno stopijo na pot podjetništva, drugi se niti ne zavejo, kdaj so z obema nogama v tem. In prav slednja zgodba je zgodba Sanjskega šopka. Zgodba se je začela v kleti dedka. In hobij je postal služba in zgodili so se prvi koraki v podjetništvo

Skozi predavanje bosta govorila zgodbo čisto od začetkaod hobija do biznisa. O vzponih in uspehih. O padcih in načinih, kako se pobrati. O priložnostih, pasteh, vztrajnosti in dela na osebnostni rasti

Predavanje želita izpeljati na način vključitve udeležencev in se z njimi spustiti v sproščen pogovor ter odgovoriti na čim več vprašanj.

 

Okvirni program:

8.45 –    9.15  – zbiranje in registracija
9.15 –    9.30  – uvodni pozdrav in nagovor župana Občine Grosuplje, dr. Petra Verliča
9.30 –  11.00  – Metka Sporiš & Uroš Čefarin – 1. del predavanja
11.00 – 11.45  – odmor in druženje
11.45 – 12.30  – Metka Sporiš & Uroš Čefarin – 2. del predavanja
12.30 – 13.00  – nagradno žrebanje in zaključek srečanja

 

Spletna prijava:

Povabim vas, da svojo prijavo čimprej oddate preko spodnje spletne prijavnice, če si želite zagotoviti mesto na srečanju.

V primeru morebitnih dodatnih vprašanj pa smo vam z veseljem na voljo.

Hvala in prijazen pozdrav do skorajšnjega snidenja 🙂
Martina Šetina Čož

 

S prijavo na dogodek soglašam s fotografiranjem dogodka in objavo fotografij dogodka na družbenih omrežjih ter drugih oblikah medijev. Prav tako soglašam, da me organizator obvešča o prihodnjih podobnih dogodkih.